VIRTUELNA KANCELARIJA

Krećete u sopstveni biznis? Izaberite virtuelnu kancelariju kod nas i uštedite u samom početku. Nudimo usluge virtuelne kancelarije već od 1500din. mesečno.

Bilo da radite od kuće ili inostranstva, imate terenski posao ili Vam nije potreban klasičan vid poslovnog prostora, virtuelna kancelarija će Vam uštedeti na visini poreza, poslovnom prostoru i zaposlenima.

Naše usluge u sklopu virtuelne kancelarije

Prijem i prosleđivanje pošte na vaš E-mail

Knjigovodstvene usluge

Izrada faktura (dinarskih i deviznih)

POSLEDNJE SA NAŠEG BLOGA

U sučaju da se još niste odlučili da krenete u sopstveni biznis, pripremili smo par tekstova na našem bolgu koji će Vam olakšati prve korake.

Sa konstantinim praćenjem noviteta u knjigovodstvu i razvojem komunikacija i tehnologije u mogućnosti smo da Vam ponudimo knjigovodstvene i savetodavne usluge bez obzira na Vašu lokaciju. Naši klijenti se nalaze širom Srbije što dokazuje da naša usluga kao on line knjigovođe nudi savršenu fleksibilnos za Vaš biznis.

Zašto izabrati Maros TIM kao svog poslovnog partnera?

Preko 15 godina iskustva

U privredi, knjigovodstvenim, spoljnotrgovinskim i pravnim poslovima pruža usluge na način koji vodi do uspeha sve naše klijente.

Naši klijenti na prvom mestu

Izaberite nas za svoju knjigovodstvenu agenciju i ostvarite pravo na brojne pogodnosi kao naš klijent.

Primena savremenih softvera

Svi poslovi, sva knjiženja, kao i izrada svih propisanih obračuna i obrazaca rade se na računaru uz primenu savremenih knjigovodstvenih softvera.

Kako započeti sopstveni biznis?

Do sada smo sarađivali sa više od 100 klijenata, poučeni višegodišnjim iskustvom, sastavili smo listu prvih koraka koje trebate preduzeti da bi osnovali preduzeće ili radnju.

Pratite nas on-line