POSTANITE NAŠ KLIJENT

Promena knjigovođe nije komplikovana ukoliko se sa nama iz Knjigovodstvene agencije MAROS TIM KRALJEVO posavetujete o želji da promenite knjigovođu.

DA LI STE ZNALI…

Od 01.01.2019. se ukida pojam prostog knjigovodstva (koji mnogi koriste i dalje) odnosno obavezno je ispunjavanje načela dvojnog knjigovodstva pri knjiženjima, što znači da će mnoge knjigovodstvene agencije morati ili dodatno da se edukuju ili da zatvaraju svoj posao.

Nemojte da čekate taj poziv knjigovođe.

Ukudanjem prostog knjigovodstva od 01.01.2019. za preduzetnike nastaje obaveza da se poslovne knjige vode po sistemu dvojnog knjigovodstva, mi kao agencija od samog početka sve naše klijente vodimo isključivo u dvojnom knjigovodstvu tako da uz iskustvo i savremene softvere možemo profesionalno, tačno i pedantno preuzeti vođenje poslovnih knjiga sa našim timom.

Sa iskustvom koje imamo u knjigovodstvenim poslovima sa lakoćom prenosimo početna stanja, a idealni trenutak za promenu Knjigovođe je kraj, odnosno početak nove godine.

Naše knjigovodsvene usluge nisu samo jednostavno vođenje knjiga. Naš zadatak je da Vam olakšamo ulazak u sopstveno poslovanje.

Znamo da je pokretanje sopstvenog biznisa u neku ruku stresan period, nalazite se novom okruženju za Vas. Zato kada postanete naš klijent olakšavamo prve korake tako što od nas dobijate kompletnu tehničku i programsku pomoć.

Od nas na poklon dobijate

Registracija poslovanja

Besplatna registracija preduzetničkih radnji, preduzeća, udruženja, STR, SZR, apoteke, ugostiteljske radnje, pekare, menjačnice.

Fiskalna kasa sa GPRS

Na poklon dobijete fisklanu kasu DP-25 ili DP-35. Novi modeli fiskalnih kasa. Laka zamena termo rolni, integrisan GPRS, veliki plavo-beli displej,…

Besplatane programe

Poklanjamo softvere za evidentiranje prometa za ugostiteljstvo i trgovine, kao I softver za fakturisanje.

Specijalizovani smo za otvaranje svih vrsta poslovanja navešćemo neke od njih:

Sve vrste DOO

Udruženja

Apoteke

Ordinacije

Stomatolog

Zdravstvene ustanove

SZR

STR

Prevozničke radnje

Pekare

Ugostiteljske radnje

Prodavnice

Za početak je dovoljno da nas kontaktirate radi dogovora o početku saradnje. Možete nas kontaktirati putem telefona ili putem forme u nastavku.

  Zašto izabrati Maros TIM kao svog poslovnog partnera?

  Preko 15 godina iskustva

  U privredi, knjigovodstvenim, spoljnotrgovinskim i pravnim poslovima pruža usluge na način koji vodi do uspeha sve naše klijente.

  Naši klijenti na prvom mestu

  Izaberite nas za svoju knjigovodstvenu agenciju i ostvarite pravo na brojne pogodnosi kao naš klijent.

  Primena savremenih softvera

  Svi poslovi, sva knjiženja, kao i izrada svih propisanih obračuna i obrazaca rade se na računaru uz primenu savremenih knjigovodstvenih softvera.

  Kako započeti sopstveni biznis?

  Do sada smo sarađivali sa više od 100 klijenata, poučeni višegodišnjim iskustvom, sastavili smo listu prvih koraka koje trebate preduzeti da bi osnovali preduzeće ili radnju.

  Pratite nas on-line